Helaas moesten we om 4 uur de auto weer gaan inleveren, we zijn wel een beetje gewent geraakt aan die grote Dodge dus spijtig was het wel, maar elke dag parkeren in Miami kost ook 30 dollar per dag en echt nodig hebben de auto niet hier.

Maar we wilden er vandaag nog wel even optimaal gebruik van maken dus zijn we naar The Dolphin Mall geweest, ongeveer 25 minuten met de auto van ons hotel.

In The Dolphin Mall zijn heel veel outlet winkels, alles tegen schappelijke prijzen. Ondanks dat de meiden shoppers zijn hebben nu voor Jairo fink ingeslagen, hij is 2 jaar in Amerika geweest maar heeft maar 3 t shirts gekocht en dat terwijl alles hier zo goedkoop is, niet te geloven. Hij kon dus wel weer wat hips gebruiken en met de lady ’s bij hem kwam het helemaal goed.

De auto hebben ingeleverd op Collins Avenue ongeveer 3 km vanaf ons hotel, terug hebben we langs de kustlijn gelopen, prachtig wandelpad met allemaal houten vlonders. De kids spraken gelijk af met elkaar om hier morgen te gaan trimmen.

S’avonds hebben we weer gegeten in Lincoln street ook weer pasta, voor veel te veel geld.maar wel op en leuk plekje.