Dit keer maar niet ontbeten bij het hotel, die kleffe croissants smaakten namelijk naar niks, onderweg maar bij waffle house ontbeten, New Orleans, adios/ au revoir, leuke stad, zeker de moeite om nog eens naar terug te gaan, bv met het feest Mardi Grass ofzo.
Nu was Dothan aan de beurt de plek waar Cheyenne een jaar gewoond heeft toen ze uitwisselings student was, maar omdat dat vanaf New Orleans iets te ver was om in één keer te rijden besloten die nacht te gaan slapen in Pensacola Florida.Toen we langs Mobile kwamen konden we het niet laten om toch nog één keer langs de University of South Alabama te rijden en bij de bookstore, wat gewoon een echte winkel is, wat souvenirs te kopen van de school. Jairo heeft 2 nette overhemden gekocht met het logo van de school erop. Echt heel mooi.Tegen de avond kwamen we in Pensacola aan, een leuke plek aan het hagelwitte strand. Hier bekruipt echt het vakantie gevoel je, ik denk dat dit in de zomer een super plek is. Aan het strand vind je allemaal witte houten strandhuizen, het lijkt wel een beetje op St Pete waar we een paar jaar geleden geweest zijn.
Bij een strandtent Hemming Way Grill hebben een fantastische maaltijd gegeten voor maar $10, echt perfect.
Die avond zijn we nog in de hottub geweest van het hotel, helemaal ontspannen waren we allemaal en we sliepen heerlijk die avond in ons bedje van het mooie beach hotel Holliday Inn