Hotel Place D’Armes had een perfecte locatie, echt precies in het midden van de place to be buurt in the French Quartier, alleen het ontbijt was matig, een croissant, zoet broodje en koffie.Voor oma en opa zat de vakantie er helaas al weer op, nog even een laatste rondje door de stad een gezamelijke lunch en daarna naar het vliegveld en weer naar huis.
Zij vonden het echt heel jammer en hadden graag nog een paar daagjes langer gebleven, het is ook zo’n gezellige stad, het weer werd ook steeds beter we hoefden geen jas aan vandaag.Nog even langs de Franse markt en het was tijd om afscheid te nemen. De 10 dagen dat ze in Amerika waren zijn om gevlogen, we hebben ook zoveel beleefd.Die avond hebben we met z’n viertjes bij een restaurantje Southern style gegeten en daarna hebben de ‘oudjes’ nog bij een leuke band gekeken en de kids hadden afgesproken met Tennis vriend Lucas die ook nog even naar New Orleans was gekomen en toen wij al wakker werden kwamen zij pas thuis, ach je bent jong en dan gaat dat zo.