Perfect hotel, alleen zat er geen ontbijt bij, onderweg bij KFC werd er een onbeperkt buffet aangeboden voor $ 6,95 dus we konden lekker schransen van de kippetjes, niet te geloven voor dat geld.

In Dothan aangekomen gingen we bij het ons wel bekende hotel la Quinta Inn inchecken daarna zijn we gelijk naar Brandon, de hostbroer van Cheyenne doorgereden. Hij woont nu bij zijn vader Cliff (ex van Tina) en miss Pam. Cheyenne haar hostouders Bob en Tina zijn helaas uit elkaar, Courtney haar hostzus woont inmiddels samen met haar vriend Chris.

Miss Pam is erg goed in het decoreren van het huis en deze zag er dan ook prachtig in kerstsferen uit. Brandon was erg blij Cheyenne weer te zien en die avond hebben we bij hun favoriete restaurant La Parilla gegeten, Bob kwam ook nog langs en het was een fijn weerzien.