Na het ontbijt reden we naar Mobile Alabama, eindelijk de plek bekijken waar onze zoon 2 jaar gewoont heeft en het beste van alles hem weer na 4 maanden in de armen te kunnen sluiten.
Na het inchecken in ons hotel zijn we naar The University of South Alabama gereden. We belden Jairo om een uitleg te krijgen hoe we op de campus moesten rijden om zijn kamer te vinden, groot terrein zeg, echt enorm het leek wel een dorp, er studeren 14279 studenten uit 90 verschillende landen en ongeveer 2600 studenten wonen op campus.

Jairo zijn dorm lag in gebouw Delta nr 5, een prima kamer op de begane grond met een klein 2 persoonsbed, een bureau, kast, koelkast, wastafel, bad/douche en toilet. Prima voor een man alleen. Zelf had hij er nog een tv/dvd bijgekocht.
Jai gaf ons een rondleiding, na ons eerst uitgebreid geknuffeld te hebben. We hebben het sportcentrum gezien, met the Gym, de sportvelden, zwembaden en natuulijk zijn favoriete plek, de tennisbanen, de college zalen.

Het viel me op dat alles zo nieuw en mooi was, the cafeteria waar ze altijd eten was gesloten vanwege de vakantie, jammer dat we dat niet konden zien, Cheyenne had er wel gegeten zij was immers 14 december al geariveerd in Mobile en had alles al ontdekt en gezien, ze was ook al met Jai en zijn matties wezen stappen, het echte studenten leven ervaren dus.
We waren onder de indruk van de University, zo mooi en groot, na de rondleiding ontmoeten we Jairo zijn vrienden, ook leuk om een gezicht te zien bij al die namen, een aantal waren al naar huis voor de vakantie, die komen weer terug in Januari maar Jamie en Lucas studeren af dit semester net als Jairo. Ik vond het heel jammer dat één van zijn beste vrienden John al naar huis was ivm familieomstandgheden, hem had ik graag ontmoet.
Aan het eind van de middag gingen we nog even naar de mall, Jairo liet zijn haar knippen om op de diploma uitreiking er tip top uit te zien.
S’avonds gingen we met z’n allen bij Olive Garden eten, pasta met salade. Fijn om weer samen te zijn als familie.
Morgen zal een spannende dag worden.