Na heerlijk geslapen te hebben in het hutje met de naam Legends gingen we in de kroeg cq ontbijtruimte donuts eten, heerlijk Amerikaans.

Deze slaapgelegenheid heet in de volksmond B&B= Beer and Bed.

We reden door naar Jackson Mississippi en bij het het prachtige historische Zuiderlijke huis van de Fairview Inn ervaarden we de Southern Hospitality, we kregen een rondleiding en er werd veel verteld over de historie van dit huis. In tegenstelling wat veel mensen denken was dit geen plantage huis maar ‘gewoon’ een huis van een hele rijke man. Vroeger was hij wel een racist schijnt maar in de loop der jaren werd hij steeds milder en uiteindelijk heeft het verkocht aan een andere familie, het is één van de weinige huizen daar in de buurt wat kwa bouwstyle nog intact is gebleven. Nu fungeert het huis als sjiek hotel waar vele koninklijke families nog steeds slapen. Koning Juan Carlos van Spanje en prins Edward van Engeland hebben daar onlangs nog geslapen en wij hebben hun kamer gezien, leuk hoor.

.

Die avond hebben we bij Logan’s gegeten dit restaurant staat bekend om zijn goede steaks maar zeker ook om het emmertje met de doppinda’s wat je van te voren krijgt.