Toevallig pakte ik bij de balie een lokale krant en las tot onze verbazing dat Graceland het hele jaar open is op dinsdag behalve de eerste 2 in dinsdagen in december. Gelukkig slapen we 2 nachten in Memphis en kunnen we morgen ook nog gaan, vandaag maar wat anders verzinnen.

We besloten om naar een grote mall te gaan in German Town dit ligt aan de rand van Memphis, we zijn ook nog bij de Wal-Mart geweest en ja hoor daar hadden ze mijn favoriete handdoeken ook liggen, natuurlijk heb ik er een aantal bijgekocht. Ik ben nog niet helemaal los van het Spaanse huis want ik zag ook dat ze schitterende douchegordijnen hadden en ik kon het niet laten om er daar ook één van te kopen. Ik zag nog veel meer dingen voor het huis maar meer meenemen zit er echt niet in, past echt niet in de koffer. Ze hadden ook prachtige dekbedden in de mall en helemaal niet duur, misschien kan ik die wel online bij Sears bestellen daar doen ze aan international shipping, een 7 stuks comforterset kan je al kopen voor 120 euro.

Die middag zijn we naar de Sunstudio’s gegaan. Een bevlogen tourgide die je de oude tijd deed her beleven leidde ons door de studio’s waar Elvis zijn eerste 20 platen heeft opgenomen. Maar niet alleen Elvis, ook Johnny Cash and BB King en onlangs zelfs U2 hebben gebruik gemaakt van deze kleine populaire studio.

Die avond zijn we in een straatje nog voor Bealestreet wat duurder gaan eten bij een restaurant met een uniek concept. Dit restaurant heet Flight, je krijgt een vlucht van de voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, dat betekend dat je op één bord 3 kleine porties krijgt van 3 verschillende gerechten van de kaart, dan hoef je niet te kiezen maar kan je van alles proeven. Bij elk gerechtje krijg je ook een eigen wijn. Het restaurant zat stampvol met allemaal hippe mensen en staat ook bekend als één van de beste in Memphis en daar zijn wij het helemaal mee eens.