Maandag 28 november hadden we afgesproken met de makelaars van Sunset properties. Ontzettend leuke mensen zijn Marcel en Lesley. Marcel is van oorsprong Nederlands, maar woont al vanaf zijn 15e in Spanje. Lesley is Engels en haar hadden we al eerder ontmoet tijdens de eerste bezichting van het huis.
Marcel nam ons mee naar Antequera naar het politieburo waar we een Nie nummer gingen aanvragen. Heel handig dat hij heel wat mensen kent anders was het vast niet zo snel gegaan.
Daarna gingen we naar de Unicaja bank voor een rekeningnummer. Die heb je weer nodig voor een Nienummer.
Toen zijn we nog naar ons huis gereden om het wederom van binnen te bekijken en we hebben overal foto’s en filmpjes van gemaakt.
Daarna zijn we naar Rutte gereden in dat plaatsje is elk jaar in november en december een tentoonstelling in de chocolade en turron fabriek. Van deze lekkernijnen wordt een dorpje na gebouwd, grappig om te zien, natuurlijk konden we het niet laten om wat turron in te slaan.
Die avond had Ibolja Indisch voor ons gekookt. Daar kan je ons ook altijd blij mee maken.