Op het prachtige buitenterras bij het grote huis kregen we ons ontbijt geserveerd. Hoe willen jullie je eitje vroeg de gastvrouw. Oh lekker gebakken, dat hadden deze vakantie nog niet gehad.
Er heerst een fijne atmosfeer in deze prachtige b&b echter wij zitten toch liever in de campo, maar deze plek is voor een aantal dagen beslist een aanrader, zeker als je houdt van de gezeliigheid van een stadje of snel in de drukte aan de kust wil zitten.Binnen een minuut of 20 reden we naar Fuengirola en daar hadden we afgesproken met Albert en Mara, wij kennen deze vriendelijke mensen van hun fotoblog. Ze zijn de zelfde leeftijd als mijn ouders en zij wonen om en om in Nederland en Spanje en dat al 20 jaar.
Fuengirola is weer een heel ander stukje Spanje, we hadden afgesproken bij een levendige boulevard pal aan het strand. Daar lag ook het appartementje van Albert en Mara, trots lieten ze ons zien hoe prachtig hun uitzicht is. Na gezamelijk een kopje koffie gedronken te hebben bij hunfavoriete ijssalon gingen we na 2 uurtjes weer terug naar het vliegveld.
Onze vakantie zat erop. Wel een hele spannnende vakantie dit keer. Wie weet is het niet onze laatste keer van dit jaar dat we in Spanje zijn, maar niet op de zaken vooruit lopen, eerst maar eens wachten wanneer onze advocaat van zich laat horen.