Na een lekker ontbijtje vertrokken we alweer, het is wel kort hoor ergens slapen voor 1 nachtje, maar toch krijg je een indruk en onze indruk was dat dit hele hartelijke vriendelijke mensen zijn die met veel plezier hier een b&b runnen.
We mogen ze altijd mailen met vragen over alles wat te maken heeft met het kopen van een huis in Spanje vertelde ze nog.
We reden over een niet al te beste weg in een half uur naar Ardales daar zie je echt prachtige blauwe meren, een genot om te zien. De meren zijn vrij groot en heel helder blauw.  Je kan er goed wandelen, maar de wandeling naar El Chorro’s beroemde brug hebben we niet gedaan want er stond te veel wind en ik had ook geen goede wandelschoenen bij me.Bij restaurant Mirador hebben we geluncht met fantastisch uitzicht.Daarna zijn we door gereden naar onze volgende b&b van Margreet en Bert die ik ook al van facebook kende. In Pizarra/Zaela kregen we een warm welkom met een glas rosé en lekkere hapjes.
Ik was onder de indruk van deze b&b Finca Alegria de la Vida, ik vond het heel mooi liggen, lekker veel groen en in onze kamer was goed gelet op details, een waterkoker, een flesje cava en het had een veranda met prachtig uitzicht op het dorpje en op de tipi tent. Leuk hoor zo’n indianen tent en best groot van binnen.  Ze hebben naast de tipi in totaal 2 gastenkamers en nog een kamer die ze gebruiken voor een jongere die door omstandigen het moeilijk heeft en daar weer een beetje bij kan komen. Overal hadden ze sfeervolle hoekjes gemaakt en onder een grote boom stond de eettafel. Alles sprak me eigenlijk aan, dit is wat ik leuk vind aan een b&b, ongedwongen en relaxt maar toch luxe als je wilt.
Samen met hele aardige andere gasten kregen we die avond een grote pan rijkelijk gevulde paella voorgeschoteld.