Er zijn mensen die het gewoon doen, zij gaan gewoon weg uit Nederland, volgen hun hart en zien wel waar het schip strand.

Ik ben dan toch wel wat voorzichtiger, ik ga alles eerst goed overwegen en ik neem geen overhaaste beslissingen.

Maar als mijn man zijn werk ons zou voorstellen om voor een paar jaar naar het buitenland te gaan om daarna weer gewoon een baangarantie te hebben zou ik niet hoeven nadenken en zou ik direct ja zeggen. Zo ging het ook bij mijn buurtjes die voor 3 jaar naar Hong Kong zijn gegaan en zo is het ook gegaan bij mijn huidige collega, haar partner is op Curaxe7ao geplaatst voor 3 jaar. Curacao-map-1

Een jong stel van begin 20 gaan samen het avontuur tegemoed. Ik geef ze geen ongelijk. Alleen zij heeft geen baangarantie maar ze gaat daar werken als hostess en ze ziet wel wat ze gaat doen als ze over 3 jaar weer terug komen. Deze levenservaring kan niemand haar meer afnemen. Leuk hoor.

Ik vind het jammer dat ze weg gaat maar ik snap helemaal dat ze dit gaat doen. P1020950

Gisteren hadden we een afscheidsetentje in een gezellig restaurant in Haarlem. Leuk mijn dochter was ook mee gevraagd want zij is immers nu ook een collega. P1020945