Twijfel, pieker, twijfel, eigenlijk houden wij ons zelf voor de gek. Waar zijn we nu eigenlijk voor gevallen, daar moeten we ons mee bezig houden. We moeten ons niet bezig houden met waar de gasten willen komen, of waar het drukker is in de winter, of waar het goedkoper is of welke steden of dorpen de gasten meer zullen bezoeken.

Wij moeten er zelf compleet achter staan, wij moeten een goed gevoel hebben, wij moeten daar gaan wonen of in ieder geval heel veel verblijven als we er een tweede huis gaan aanschaffen.

Natuurlijk is het financieel gezien wel handig als je je huis kan verhuren en als je er later een B&B van maakt dat er gasten komen. Maar als wij ervoor zijn gevallen dan zal dat ongetwijfeld bij heel veel andere ook wel het geval zijn.

Waar voelen wij ons op ons best, waar vinden wij het eigenlijk het mooist. Ja eerlijk is eerlijk dat is toch Andalusixc3xab.

Zeg nou zelf als je dit filmpje ziet dan wil je daar toch naar toe.

 

Onze zoektocht gaat dus voort in Andalusixc3xab. We hebben ook wel een idee waar ongeveer, maar dat moeten we nog even verder gaan uitpluizen. Ik weet ook niet of er dit jaar nog een tripje die kant op in zit, want aan het einde van het jaar gaan we natuurlijk nog een maand naar Amerika. Maar als het nog lukt horen jullie het vanzelf. Zo zie je maar oude liefde roest niet!