Mijn vriendin waar ik afgelopen weekend mee in haar huisje was woont in Friesland. Ik heb haar leren kennen toen wij zelf in Friesland gingen wonen, mijn man zijn werk ging reorganiseren en toen moesten we verhuizen. P1020706

Dat was best wel schrikken, want ik kende helemaal niemand in Friesland en was er zelfs nog maar 1x in mijn leven geweest. Maar ik heb het er ontzettend naar mijn zin gehad en dat kwam mede door mijn vriendin.

We hebben het altijd gezellig gehad en konden over alles met elkaar praten. Onze dochters zijn dan ook al vriendinnen met elkaar vanaf dat ze 2 jaar zijn. P1020698

Echter xc3xa9xc3xa9n passie delen we niet met elkaar en dat is reizen. Maar mijn vriendin vind het wel heerlijk om weekendjes weg te gaan in eigen land. Ze heeft haar adresjes wel. Haar zoon woont in Maastricht, ze heeft zelf een huisje in Harderwijk en haar broer en zus wonen op Ameland.

Haar zus heeft onlangs een prachtige b&b geopend op Ameland het heet Ridderhoeve, echt een aanrader, je kan er zelfs een appartement huren.

Ik weet niet of jullie wel eens op Ameland geweest zijn, maar het is echt een knus eiland met prachtige natuur, maar ook met leuke gezellige dorpjes.

Ja en met al die leuke adresjes in je eigen land hoef je toch eigenlijk helemaal niet naar het buitenland.

Maar toch wil ik naar Spanje!