Terwijl mijn dochter en ik heerlijk een weekendje weg waren in Harderwijk bij mijn vriendin in haar chalet, waren mijn mannen aan het zwoegen thuis. P1020687

Alle meubels werden naar buiten geplaatst, de vloer, de kast en de keuken werden afgeplakt en mijn man is het plafond gaan schilderen. Maar toen was de verf op, je hebt altijd meer nodig dan op de verpakking staat. Wat nu, gelukkig was de volgende dag de praxis op eerste pinksterdag in Almere open, dus om 10 uur stond hij voor de deur om nog een paar potten latex te halen. Want als de vrouwtjes thuis kwamen moest het er spik en span uitzien. P1020712

Echt super trots was ik op mijn mannetje, wat een klus en wat zag het er goed uit, alles strak wit, ik ben echt heel blij. Je hebt werk paarden en luxe paarden, en je kan wel raden wat ik ben. P1020711

Maar ik heb ook wel mijn steentje bijgedragen want de volgende dag heb ik gelijk alle gordijnen gewassen, en alle spullen weer ingeruimd en aan het eind van de middag gingen we lekker uitpuffen met een wijntje op de verjaardag van mijn vriendin haar zoon die 13 is geworden, ze had een heerlijke pan paella gemaakt en het smaakte zo goed dat we 2x hebben opgeschept.