http://www.bouwmee.nl/h/Sw2kW9

 

Zoals wij ook voor Ira haar verjaardag gedaan hebben willen we ook voor Lesley zijn verjaardag jullie vragen om ipv een cadeau te geven, geld te doneren voor onze tweede (en laatste) huis in Guatemala. Klik op bovenstaande link om je donatie te doen.

Met Ira haar verjaardag is er genoeg geld opgehaald voor 1 huis en hebben we ook een tweede kunnen starten. Ik hoop dat we ook dit tweede huis kunnen afbouwen.  Volgend jaar geven we weer gewoon een feestje! Maar nu vragen jullie ons te steunen met dit goede doel. Alvast ontzettend bedankt lieve vrienden! Armoede guatemala

 

Het idee gaat vanuit Habitat for Humanity dat is een internationale non-profit organisatie, die degelijke en veilige huisvesting biedt voor gezinnen in ontwikkelingsgebieden. Habitat verstrekt een lening zonder winstoogmerk en bouwt huizen samen met lokale vaklui. Het initiatief hiervoor ligt bij de toekomstige huiseigenaar, die zelf een verzoek indient voor het huis, meehelpt tijdens de bouw en de woning terugbetaalt. In Guatemala bouwt Habitat eenvoudige maar stevige huizen, die bestand moeten zijn tegen de overstromingen en vaak zware regenval in het land. De vloer is daarom van beton en de muren zijn vervaardigd van beton en steen.

Ons huis kost xe2x82xac 400,-.  Waarvoor nog xe2x82xac 195 nodig is. De minimale inleg is xe2x82xac 5,- We noemen het huis Casa Buena Suerte 2.

 

Wij zijn van 22 juni t/m 29 juni in Valencia e.o.

 

Liefs Lesley en Ira