Amerika-Spanje-Nederland daar heb ik het dagelijks druk mee. De ene dag zit ik met mijn hoofd in Spanje de andere dag in Amerika en het leven thuis gaat ook gewoon door.

Mijn in Amerika studerende zoon is alweer een week thuis en ik vind het heerlijk om mijn gezinnetje weer compleet te hebben. Onze Zuid Amerikaanse gast laat nog even 2 weekjes op zich wachten, hij zou deze week al komen maar het blijkt dat als je naar Nederland reist je paspoort na retourdatum nog 3 maanden geldig moet zijn. Hij wilde naar Nederland komen op zijn Amerikaanse paspoort (hij is in Miami geboren), want met zijn paspoort uit Honduras heeft hij zo en zo een visum nodig, dus hij moest een nieuw paspoort aanvragen en zijn ticket omboeken.

Ook maar even gekeken voor de zekerheid wanneer ons paspoort afloopt en een esta visa waver aangevraagd voor als wij naar Amerika reizen in december.

We gaan echt de Deep South in, helemaal geweldig. Het leuke is dat Nick en Simon nu met een programma op tv zijn waar ze ook de plaatsen bezoeken die wij gaan zien, een ontzettend leuk programma.

Wat helemaal leuk is is dat mijn ouders de route tot 19 december met ons meereizen, zij willen ook de graduation meemaken van hun kleinzoon.

Onze dochter vliegt 14 december naar Mobile en is dan nog 2 dagen alleen met haar broer op de campus want wij komen daar de 16e pas aan. Dit gaat weer een onvergetelijke reis worden.

9 December:  Atlanta

10 December: Birmingham

11 December: Nashville

12.13 December : Memphis

14 December: Clarksdale

15 December: Jackson

16.17 December: Mobile

18.19.20 December: New Orleans

21.22 December: Dothan

23 December: St Augustine

24.25.26.27 December: Orlando

28.29.30.31 December: Miami

1. Januari vertrek miami

2. Januari op zee

3. Januari Grand Cayman, Cayman Islands

 4. Januari Cozumel, Mexico

5. Januari Belize

6. Januari Mahogany Bay, Isla Roatan Honduras

7. Januari op zee

8.  Januari vertrek naar huis

Deep south - kopie