Mijn man zit dit jaar in een nieuw tenniscompetitieteam en xc3xa9xc3xa9n van deze tennissers werkt in de muziekbranche en houdt zich bezig met het managen van bands, platencontract besprekingen en het ontdekken van nieuw talent. Drie jaar geleden heeft hij de band Kensington zien spelen en vond deze jonge jongens zo goed dat hij hen heeft geholpen om verder te komen in de muziek wereld en het lijkt erop dat ze nu aan het doorbreken zijn. Ze zijn genomineerd door 3fm als beste nieuwkomer en de nieuwe single "Let Go" is was afgelopen week een megahit op 3fm. P1020428

Ze zijn met een tour begonnen en wij werden uitgenodigd om deze rockband te zien spelen in Hoofddorp. Mijn man, mijn dochter en ik kregen een plaatsje op de gastenlijst, het was een sterk optreden, het doet me denken aan britpop. Ik denk dat deze jongens zeker potentie hebben. Tegenwoordig gaat de jeugd veel naar DJ's maar geef mij maar een leuk live optreden van een band, wij hebben zeker genoten van deze stevige rockband met talent.