Niks geen ontbijtje voor mij op moederdag, nee ik ging met mijn dochter mee naar Baarn waar de verkiezingen werden gehouden van Miss Noord Holland.   40178_491186708781_713458781_7099566_2991899_n - kopie

Allemaal mooie dames, de xc3xa9xc3xa9n met nepwimpers de andere met een dikke plamuur laag make-up en weer een ander heel erg dun, maar er waren ook een aantal natuurlijke beauty's bij.

Bij een missverkiezing gaat het niet alleen om het uiterlijk maar ook om de brains en het voorkomen.

Mijn miss is bij de laatste 30 gekomen, de volgende selectie van de laatste 12 heeft ze helaas niet gehaald. Ze was erg zenuwachtig en het presenteren ging helemaal niet goed. Maakt niet uit, voor mij is ze toch de mooiste.

De dames die doorgingen waren trouwens ook wel echt mooi, de xc3xa9xc3xa9n had al meegedaan aan miss Benelux en de ander was al miss Provinsjaal maar zelfs ook xc3xa9xc3xa9n was Miss Italixc3xab. En juist die laatste heeft gewonnen, wel een heel mooi 22 jarig vrouwtje met een dubbele nationaliteit en met heel veel ervaring in die wereld.

Miss noord holland 2011

Want dit stond er op internet over Luna Voce: She's been a finalist at Miss Italia 2008, finalist at Miss Universe Italy 2009, Miss International Italia 2008, Miss Earth Italia 2009 and eventually Miss World Italia 2010 1st runner.

Zij moet haast ook wel Miss Nederland worden, maar ik weet niet hoe de andere missen eruit zien natuurlijk. Binnenkort komt er op BNN een programma die de missen van elke provincie gaat volgen.

Na deze leuke ervaring gingen we naar mijn broer toe, twee van zijn kids vierden hun verjaardag, toen we binnen kwamen werden we gelijk nat gespoten met hun nieuwe waterpistolen. Back to reality!