Het is een tijd geleden dat ik een week vrij was om dingen te doen waar je nooit aan toe komt. Nu was het moment daar. De laatste keren dat ik meer dan 2 dagen vrij was was ik iets aan het ondernemen in een ander land, natuurlijk heel erg prettig en helemaal niet verkeerd. Maar dichtbij huis of juist in huis zijn er ook zoveel dingen die op me liggen te wachten. Ik schoof het allemaal opzij, het komt nog wel een keertje dacht ik dan.

Maar ze zeggen dat een opgeruimd huis ook voor een opgeruimde geest zorgt. Dus ik ben aan de voorjaarsschoonmaak begonnen en dat werd hoog tijd ook. Ik ben flink aan het uitmesten. Mijn dochter en ik zijn langs de Ikea geweest en hebben allemaal kastjes en dozen gekocht om al onze troep te ordenen. Ik wil eigenlijk ook nog verven maar of ik daaraan toe kom weet ik nog niet, eerst maar eens ruimen en alles soppen.

Als aan het eind van volgende week mijn zoon weer thuis komt moet het netjes zijn en we krijgen ook een logxc3xa9 voor 3 maanden, een vriend van hem die hij kent van de university en oorspronkelijk uit Honduras komt, blijft ook bij ons logeren en samen gaan ze half augustus weer terug naar Amerika. P1020405

Tussendoor is de vriendin van mijn dochter nog langs geweest en zij heeft een heerlijke maaltijd voor ons gekookt, haar geheime kiptandori recept en verder zijn we nog bij mijn man zijn nichtje geweest, we hebben daar lekker in de tuin gezeten en gegeten en gekeken naar de energie die de kindjes van haar en ook van haar broer hebben, er werd behoorlijk wat afgesprongen op de trampoline door de gymnastische durfals. P1020418