Wij wonen hier nu 9 jaar en we hebben sinds 8 jaar een eetavondje met onze buren. Om de 3 a 4 maanden gaan we voor elkaar koken maar in al die jaren hebben we nog nooit buiten kunnen eten tijdens onze geplande afspraak. Daarom vonden wij het dan ook heel bijzonder dat we gisteravond tot laat buiten in de tuin op ons terras aan het water hebben kunnen eten.

Onze dochter die een groot liefhebber is van koken(hoe kan het ook anders met zo'n kookgek familie) had voor ons een grote pan met echte Spaanse paella gemaakt. P1020403
We hebben flink gesmult, alles naar eigen recept. Onze buren die een maand naar Afrika geweest zijn raakte niet uitgesproken over hun reis, ze hebben het zo bijzonder mooi gehad en ze namen ons helemaal mee in hun avonturen. Leuk vind ik dat altijd om mensen hun vakantie verhalen te horen, er zijn namelijk zoveel mooie plekjes op aarde en daar kan je onmogelijk allemaal geweest zijn maar als anderen er dan over vertellen krijg je ook een stukje mee, heel leuk.

De hele avond hebben wij nog genoten van het paella festijn en onze dochter krijgt een dikke 10 voor haar kookkunsten. P1020399