Eigenlijk ga ik zelden tot nooit naar het strand toe om te zonnen, zeker in Nederland niet. Wanneer ik in Nederland naar het strand ga is het om te wandelen of om na 5 uur even lekker een drankje te doen of een hapje te eten.

En Ik houd er zeker niet van om in mijn bikini te zitten. Toch houd ik wel van lekker weer en een relaxte sfeer.

Dus toen mijn vriendin belde of ik zin had om mee te gaan naar het strand dacht ik, ja eigenlijk heb ik wel zin, leuk idee, zij vertelde dat zij haar zoon die manager is bij strandtent Woodstock69 in Bloemendaal wel weer eens wilde zien want hij had het zo druk met deze mooie dagen dat het er niet van kwam om bij zijn moeder langs te gaan. Dan komt zijn moeder was langs bij hem dacht ze. P1020391
Dat is altijd handig als je iemand kent, want wij mochten gratis op de ligbedjes en de drankjes hoefde we ook niet af te rekenen.  De keuken is daar geweldig, we hebben lekker geluncht en verder de hele tijd laid-back op een strandkussen gelegen. Ik kwam helemaal bij. Ik was toch een beetje gestresst van mijn werk en kon me de laatste dagen moeilijk ontspannen daardoor. Maar hier kwam ik helemaal bij. Je hebt echt een beetje een hippie gevoel bij deze tent, alles is in een relaxte sfeer en alles is in een styl van 1000 sprookjes in xc3xa9xc3xa9n nacht.  Ik ga hier zeker vaker komen, boekje mee en lekker chillen en mijn vriendin en ik zijn weer helemaal op de hoogte van elkaar. P1020395