Ik heb al een week niet geschreven en dat komt niet omdat ik niks te schrijven had, in tegendeel, ik heb het juist enorm druk gehad.

Mijn vriendin had fantastisch nieuws, ze had een nieuwe baan aangeboden gekregen, ze gaat maandag al beginnen voor 2 dagen per week, met een bos rozen ging ik naar haar toe en zij trakeerde me op een zalige lunch. Ik vind het geweldig voor haar. P1060946

Na de lunch, ben ik op aanraden van mijn vriendin bij een turkse salon geweest die bij haar in de buurt zit en daar heb ik mijn wenkbrauwen met een touwtje laten epileren. Grappig hoor, dat had ik nog nooit zo laten doen. Dat doen ze in veel zuidelijke landen, vraag me af of dat ook zo gaat in Spanje. Een aparte ervaring.

Touwtje

Vrijdagavond ben ik met collega's uit eten geweest op de botermarkt in Haarlem, als afsluiter nog een biertje gedronken( een zoete) bij brouwerij Jopen, een hippe leuke tent.

Zaterdag heb ik de hele dag achter internet gezeten want wij gaan van 9 december tot 9 januari naar Amerika en aangezien we met kerst in Orlando zitten en met oud en nieuw in Miami kan je niet te lang wachten met het boeken van een hotelkamer. Deze dagen zijn erg gewild en de beste prijs/kwaliteit hotels zijn als eerste weg natuurlijk. Na ongelovelijk veel bekeken te hebben, heb ik voor die dagen de hotels reeds geboekt. De andere hotels kunnen nog wel even wachten maar niet te lang want hoe eerder je er bij bent hoe beter het is. Mijn vliegtickets boek ik over het algemeen altijd via Expedia en mijn hotels vaak via booking.com.

Mijn dochter kwam aangereden in de porsche van haar opa, deze kreeg een nieuw kapje en dat moest gebeuren in Naarden, stoer zoefde ze over de weg, ze was helemaal de blits.

P1020380
Van mijn vader mochten wij die avond ook de porsche mee, in styl reden we naar Amsterdam Noord waar we bij het trendy vis restaurant Stork gingen eten met onze vrienden. Een perfecte locatie en ze zijn bezig om een buitenterras te maken helemaal top, je kijkt zo over het IJ. P1020382

Met deze mannen hebben we altijd veel plezier, we kletsen wat af en er wordt veel gelachen en voor je het weet is de avond al weer om. Het leuke is dat zij vertelde dat ze onze Spanje passie hebben overgenomen want ze zijn net als wij geinteresseerd geraakt in het kopen van een huis in Spanje. Nou zulke buren wil ik wel hebben, helemaal leuk.

Vandaag heb ik in de keuken gestaan. Nadat we eerst buiten in de tuin lekker geborreld hadden kregen onze vrienden uit de Veluwe een 3 gangen mentuutje voorgescholteld. Het toetje, Bailey's met witte chocolade, recept van mijn moeder, viel goed in de smaak en het recept wordt doorgegeven. We hebben lekker gekletst over onze reizen, zij hebben onlangs een mooie reis naar Oman gemaakt en de foto's zagen er prachtig uit. Het weekend is wederom veel te snel omgegaan.

P1020385