Zonnige dagen daar geniet ik van, ze zeggen dat er veel vitamine D in de zon zitten en die vitaminen hebben weer een gunstige invloed op je hormonen. Vrouwen en hormonen, dat kan wel eens voor wisselingen zorgen, maar die d'tje doen het echt goed voor ze hoor. We worden er vrolijk, blij en ontspannen van.

Daarom vind ik Spanje ook zo fijn, daar heb je genoeg zon uren, dus blije mensen. Vandaag hebben wij ons weer flink georixc3xabnteerd op het wonen in Spanje, ik heb het gevoel dat ik elke keer weer een stukje dichter bij mijn doel kom.

We zijn naar een beurs geweest die georganiseerd werd door het blad Casa en Espaxc3xb1a op het prachtige landgoed Marixc3xabnwaerdt te Beesd, daar stonden een aantal makelaars die info gaven over zowel nieuwe huizen, bestaande huizen of plots. Ook waren er lezingen over de juridische en fiscalen aspecten van een huis kopen. Ook was er informatie over de financiering van het pand.

Heel veel wist ik wel maar toch steek je er weer wat van op. Het leuke is dat je daar ook weer mensen tegen komt die je kent omdat ze ook interesse hebben in alles wat met Spanje te maken heeft. Anne en Alexander die pas hun nieuwe bedrijf gelanceerd hebben Dos Cortados en Monique en Albert die een huis in Spanje gekocht hebben en binnenkort gaan emigreren. En natuurlijk ook mijn collega Ninke met haar man Michel Blom die mede door zijn organistatie deze beurs tot zo'n succes gemaakt heeft. Foto 10 april
We hebben Spaanse wijnen geproefd maar ook Serrano ham en Spaanse Kaas. Ik smul wat af.

De dag ervoor zat ik nog s'ochtends op een terras op de Noordermarkt in de zon de lekkerste appeltaart van Amsterdam te eten bij cafxc3xa9 Winkel. Bij mijn broer die zijn verjaardag vierde zat ik weer aan de hapjes van de Santpoortse markt. Ik word dus niet alleen blij van de zon maar ook van eten. Winkel-appeltaart