Ik heb Anne leren kennen via onze gezamelijke passie voor Spanje en het bloggen daarover. Als je elkaars blog leest heb je het gevoel dat je elkaar al een beetje kent terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo is. Daarom leek het ons leuk om een keer af te spreken. Anne en Alexander bleken twee hele leuke gezellige en spontane mensen te zijn die vol plannen en ideexc3xabn liepen om ooit iets met hun spaansewens te gaan doen.

Daarom vind ik het nu ook zo leuk en ondernemend dat ze van hun woorden daden gemaakt hebben. Ze zijn een soort online reisbureau opgestart voor Spanjeliefhebbers die een mooi gelegen accommodatie zoeken net buiten het hele toeristische gebeuren, hun bedrijfsnaam is Dos Cortados wat zoiets betekent als twee kopjes koffie. Wanneer ze zelf weer eens een bezoekje brengen aan het prachtige Spanje en op een leuk knus terrasje neer ploffen zijn dit vaak de eerste woorden die ze zeggen.

Ze hebben keihard gewerkt maar het resultaat is er, wat een prachtige site is het geworden zeg. Dus mensen ga maar even lekker snuffelen op deze site www.doscortados.eu want als je een Spanje liefhebber bent is dit echt een must. Het fijne is als je via hun boekt kost het je niks extra's en je ziet alle mooie plekjes overzichtelijk op de site staan.  Ik weet wel hoe ik voortaan mijn Spaanse adresjes moet vinden en het scheelt me zelf een hoop gezoek op internet.

Dos Cortados