Social Media is helemaal hot vandaag de dag. Je moet er wel in mee gaan anders blijf je gewoon achter, de jeugd groeit er mee op en die slurpen alle info daaromtrent in zich op. Wij 'oudjes' daarintegen lopen flink achter. Sommige hebben nu wel hyves en facebook druppelt ook binnen maar linkedIn en twitter is nog maar voor een enkeling weggelegd.

Daarom vond mijn werk het hoog tijd dat we daar een training over kregen. Het begon gisteren met een prestatie over LinkedIn van de goeroe op dat gebied Vincent Smit van Just Connectting. Ik vond het geweldig, ik ben helemaal enthousiast geworden en ben gelijk aan een profiel begonnen. Ik dacht altijd wat moet ik er eigenlijk mee maar volgens Vincent is het echt van deze tijd en zeker van de toekomst, netwerken is heel belangrijk en je berijkt er heel veel mensen mee. Van het weekend ga ik mijn profiel even helemaal bijwerken.

Ik heb nu al zin in volgende week want dan wordt er een twitter workshop gegeven, ik ga daarom alvast op voorhand een account aanmaken dan weet ik waar het over gaat tenminste en dan krijg ik op die avond tips en tools over hoe ik er goed mee om kan gaan.

Echt leuk.