Door mijn trouwe bloglezende vriendin werd ik getrakteerd op een gezellig avondje uit. Natuurlijk belanden we bij een Spaans tapasbarretje want waarmee kan je een Spaansgeluk blogger meer verwennen dan eten bij een restaurant in Spaanse sferen.

Ik loop er elke dag langs als ik naar mijn werk ga en ik heb er ook al twee keer eerder gegeten, al is dat wel een tijd geleden, bij Nas Brasas is het sfeervol en je krijgt er echt een Spaans gevoel door de posters met Spaanse danseressen en de hangende hammen. P1010995
De eigenaar heeft 6 jaar in Madrid gewoond en hij gaat elk jaar ongeveer 3x terug om zijn tapas gerechtjes actueel te houden. Het smaakte erg lekker alleen vond ik de prijs flink gestegen ten opzichte van de vorige keer dat ik er was, dat is dan wel weer jammer.  Na het eten zijn we nog een borrel wezen drinken in cafxc3xa9 Stempels midden in de stad en daarna zijn deze kroegtijgers lekker een uurtje wezen dansen bij cafxc3xa9 Stiels. P1020001 - kopie
We hebben veel plezier gemaakt en smakelijk gelachen en toen ik tegen middennacht in de trein naar huis zat dacht ik oeps dat laatste wijntje was er toch net xc3xa9xc3xa9n teveel!