Ik heb het zo enorm naar mijn zin gehad gisteren ik was eerst wezen eten met 2 dames in het trendy restaurant Dauphine the place to be in Amsterdam op het moment (tout de televisie wereld zit er)en na een heerlijke tonijnsteak liepen wij door naar achter waar je voor xe2x82xac20,- naar club Dauphine kan gaan.

Daar speelt elke vrijdagavond een geweldige band onder leiding van een top zanger Roger Happel. Elke week komen er gasten zijn band versterken, vaak bekende zangers en zangeressen. Gisteren waren er gastoptredens van oa Sherry Dyanne, Mandy Huydts van the Frogrettes en Marlayne Sahupala van SBS Shownieuws, nooit geweten dat zij zo goed kon zingen.Verleden keer dat ik er was waren er gastoptredens van Trijntje en Candy Dulfer.

Het was werkelijk geweldig ik heb heerlijk gedanst en voelde me weer helemaal jong, hoewel het publiek allemaal mensen zijn van mijn leeftijd hoor.

De club is echt een super aanrader, het is kleinschallig en ik denk nog niet zo heel bekend bij het grote publiek gelukkig. Hier onder even een kijkje in de keuken van een ander optreden wat er voorheen geweest is. Hier een youtube filmpje.