Wij zijn ouderwets, wij houden niet van navelpiercings, tongpiercings en tattoos.

Mijn helaas onze dochter wel, tot 3x toe heeft ze een navelpiercing laten zetten, hij groeide er elke keer weer uit tot haar spijt. Dan maar een tongpiercing, maar dat was ook geen succes. Over een tattoo wilde ze wel goed nadenken, het blijft immers voor altijd zitten, ook als je een oud vrouwtje bent.

Ze had er echt heel goed over nagedacht en ze had toen besloten om het te laten doen als ze haar P gehaald zou hebben en ook haar rijbewijs.

Natuurlijk wilde ze wel bij een tattooshop die heel goed bekend was, toen wij vorige week in Amsterdam waren gingen we dus op zoek naar de tattooshop waar ze goede verhalen over gelezen had, Hanky Panky  de Tattoo studio van Henk Schiffmacher. Dus zo kwam het dat wij op de wallen liepen om info te halen over het hoe en wat van een tattoo.

De winkel zag er goed en netjes uit. Ik kon haar niet meer tegen houden want ze is 18 jaar en dan mag ze zelf beslissen. Maar stiekem vind ik het best wel goed hoor, haar vader totaal niet overigens.

Maar ik wilde toch niet mee, want eng vind ik het wel een beetje, ga maar met een vriendin en zo ging ze vandaag haar eerste tattoo laten zetten. P1010967

En jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig wat het plaatje geworden is, nu de A van Alabama want daar heeft ze een jaar gewoont en dat is een belangrijk deel van haar leven geworden. Ik vind het prachtig, tenminste een beschaafde plek en goede grote. Het voetje van Miss Alabama.

P1010987