Vrijdag werd mijn vriendin haar oudste zoon 16 jaar en daar zijn we een borrel wezen drinken. Ik kan nog goed herinneren toen mijn zoon amper een paar weken oud was dat ze donuts mee nam voor hem, omdat die zo lekker zacht zijn, ze had geen flauw idee dat baby's alleen maar melk drinken op die leeftijd. We hebben er nog jaren om gelachen. 5 jaar later kreeg ze zelf haar eerste kindje en vaak werd ik opgebeld met de vraag hoe ik dat nu deed. Nu is haar kind ook alweer 16 jaar, waar blijft de tijd.

Zaterdag kwam een andere vriendin eten met haar man, ik had een lekker visje in gedachten en mailde haar dat. Ik lust niet alles, het liefst heb ik gewoon satxc3xa9 met friet schreef ze uitdagend.

Ik ken haar langer dan vandaag, het was als grapje bedoeld, maar het was niet tegen dovemans oren gezegd daarom begonnen we het diner met een zelf gemaakt satxc3xa9 tje met pinda saus natuurlijk, daarna een uiensoepje en als hoofdgerecht had zij een kipfilet met verse pasta en wij wel lekker een zeebaarsje.  De frietpan hebben wij jaren geleden de deur al uit gedaan dus aan die wens kon ik niet voldoen. Toe had Lesley met de ijsmachine die hij van zijn zus gehad had zelf dropijs en chocolade-toffeeijs gemaakt. Smullen hoor. P1010990
Het was reuze gezellig en de volgende date is alweer gemaakt dan wordt het weer een damesdate zonder de mannen erbij.

Onze dochter was vrijdag al met de Qliner naar Friesland afgereisd om bij haar vriendin te logeren die in Leeuwarden op kamers woont. Zo leuk die meiden zijn al bevriend sinds hun tweede jaar, zij is de dochter van mijn vriendin. Zondag is de studenten ov natuurlijk niet geldig en zo kwam het dat ook wij afreisden naar Fryslxc3xa2n om haar weer op te halen en natuurlijk gingen we even gezellig langs bij mijn vriendin in St Anna. P1010992

Elke keer als wij naar Friesland gaan heeft ze weer iets veranderd aan haar mooie woning, dit keer stond er een mooie pellet kachel te branden. Ik was er helemaal weg van, het stond prachtig, het is knus en het is lekker warm. Ik weet weer wat om voor te sparen, want ik mis mijn openhaardje wel hoor die wij in Frieland zelf ook hadden. (Wij hebben 5 jaar in Friesland gewoond). Na allemaal lekkere hapjes gegeten te hebben aan de bar reed onze dochter ons naar huis, kon ze mooi even oefenen om 140 km achter elkaar te rijden. P1010993
Ik heb weer een gezellig weekend gehad en helemaal leuk dat ik in xc3xa9xc3xa9n weekend drie van mijn beste vriendinnetjes heb gezien!