Ik heb me ooit aangemeld bij my citydeal tegenwoordig heet dat groupon. Dat houd in dat je elke dag een aanbieding ontvangt in de plaats van jou keuze. Dat kan een korting zijn van 50% op een restaurant of eetcafxc3xa9 maar ook op een fotoshoot of een schoonheidsbehandeling bijvoorbeeld.

Af en toe denk ik dat is leuk dat doe ik, je betaald dan van te voren en de bon die je ontvangt per mail is dan een bepaalde periode geldig. Het leuke is dat je dan beland in een onbekend restaurant en eet voor een scherp prijsje.

Afgelopen vrijdag was ik met mijn dochter naar Amsterdam geweest en we hadden een high tea bij Shape-n-dine. De deal was 2 voor de prijs van 1. Het is een leuk tentje in de buurt van het marnixbad, ik ben er al heel vaak langs gereden maar nooit geweten dat je er zo leuk kan zitten. Shape pand 4 kl

royal high tea 
Sandwich kipsalade met geroosterde amandelen en dragon, sandwich met humus, kaas en sla, zalm-avocadosalade, bruchetta met tomatensalsa, ijs-amuse, American pancake, cake, chocotaart, yoghurt met banaan en honing
1 kop verse munt thee