Mijn favoriete activiteiten bestaan vaak uit de volgende zaken: lekker eten, mooie films kijken en een goed boek lezen.

Ik ben uiteten geweest met 3 collega's van mijn vorige kantoor bij restaurant De Kale Pater. We hebben weer even lekker bijgebept.

1006 ABN AMRO-063
Met man en dochter ben ik naar de film Sonny Boy geweest. Wat een mooi maar ook tegelijk schrijnend verhaal is dit zeg, gebaseerd op een waar verhaal. Echt een aanrader om naar toe te gaan.

Tevens heb ik een dik boek van Karin Slaughter uitgelezen in 1 week, Genesis, ik kon dit spannende boek gewoon niet wegleggen. Nu ben ik begonnen in deel 3 van de Blanke Masai, Weerzien in Afrika. Een bijzonder verhaal wat echt gebeurd is.

Ik heb besloten dat ik mijn Spaanse boek er ook maar weer eens bij ga pakken: Caminos 1 want dromen over Spanje is leuk maar nu is het tijd om echt wat werk te maken van die Spaanse taal, ik stel het elke keer uit omdat ik bang ben om te leren, ik ben bang dat ik het niet zo makkelijk onder de knie krijg.

Misschien eerst wederom met een beginnersgroepje starten dit voor mijn zelf vertrouwen en daar vanuit doorgaan naar gevorderd. Want alles wat ik 2 jaar geleden in die 8 lessen geleerd heb is allang vervlogen.

Ik ben gestuit op een leuke site met allemaal Emigranten verhalen deze mensen hebben echt de sprong gewaagd en ze zeggen allemaal, leer eerst de taal. Dus aan mijn favoriete lijstje met dingen die ik graag doe moet ik nu ook het woord LEREN erbij gaan zetten!