Met mijn schoonzusjes scheel ik 12 jaar. Vrijdag was ik op de verjaardag bij degene die 12 jaar jonger is dan ik en zaterdag bij degene die 12 jaar ouder is dan ik. Grappig hxc3xa9.

Beide hadden het prima verzorgd, vrijdagavond werden de gasten verwent met allemaal heerlijke tapas hapjes en zalige bubbels en zaterdagmiddag stond er een heel buffet klaar for friends and family.

Moppie het hondje van mijn schoonzus lag moe en voldaan heerlijk op mijn schoot te slapen. P1010958

Het is maar goed dat ik vandaag weer bij de sportschool langs geweest ben. Maar er moeten meer maatregelen genomen worden hoor, we hebben besloten om elke avond een rondje in de wijk te gaan wandelen van 3 km. Want elk pondje gaat door het mondje en aan die half uur per dag bewegen komen we met ons kantoorbaantje ook niet altijd. Misschien ook maar een hondje nemen…….