Vrijdag had ik afgesproken met mijn vriendin uit Apeldoorn we hadden afsproken op station Amersfoort. Voor mij dik 1.5 uur met de trein, maar dat geeft niks want ik heb toch een ov en zij drie kwartier met de auto. Meestal is het Amsterdam of Naarden Vesting maar dit is weer eens wat anders. Beide waren we niet bekend in Amersfoort, we zien het wel waar we uit komen dachten we. We liepen het station uit en daar vonden we gelijk een restaurant, het was er heel druk, dus dan zal het wel goed zijn dachten we. Het bleek een wok restaurant te zijn, alles vers, en heel smakelijk. Wok restaurant het Oosten De tijd vloog om en we zijn weer lekker bijgekletst. Ben benieuwd waar we de volgende keer weer belanden. P1010621 - kopie
Zaterdag was mijn schoonmoeder jarig, 78 jaar is ze geworden en mijn man had een leuk restaurantje Re-Levant uitgezocht op het KNSM eiland. Een nieuwe wijk in Amsterdam met allemaal nieuwbouwflats aan het IJ. Ziet er mooi uit daar, misschien daar maar een keer kijken voor een leuk appartementje. P1010624 - kopie

Terwijl wij een verjaardag vierde kreeg ik een sms van een vriendin dat haar moeder was overleden in haar slaap, ze is 89 jaar gworden. Zo is het leven wel heel dubbel hoor. De xc3xa9xc3xa9n viert feest de ander heeft verdriet.