Ik kon het toch niet laten want de tickets zijn zo spotgoedkoop nu dat ik 2 tickets Valencia geboekt hebt voor eind juni. Heerlijk een weekje in het zonnetje in een prachtig land en hoop ook prachtige omgeving.

Mijn zoon vindt het een geweldige stad hij is er 3 jaar geleden geweest, je kan er goed stappen mam, maar laat mam zich daar nu net een tikkeltje te oud voor voelen. Ik ga wel mooie gebouwen bekijken en na 2 nachtjes stad gaan we ook de omgeving verkennen.

Ik ben zo blij want we gaan ook 2 nachten slapen en eten bij een b&b in Benissa, deze b&b staat al zo lang op mijn wensenlijstje omdat ik het zo'n droomhuis vind. Casa del Maco   Casadelmaco

Ik droom ervan zo'n huis te hebben, zo prachtig, ik wil het heel graag in het echt zien.
Casa del marco
Natuurlijk wil ik de plaatsjes Denia, Gata de Gorgos, Javea, Moraira, Jalon, Vall de Pop, Calpe, Altea en Quadalest bekijken. Ik merk nu al dat we aan een week te kort gaan hebben.

Wat me erg trekt aan het gebied tussen Valencia en Alicante is dat men zegt dat je er de zuiverste lucht van Europa vindt tevens het mildste en het gezondste klimaat.  Het is mooi groen, je hebt er leuke kustplaatsjes, het binnenland is nog echt Spaans en je hebt er twee luchthavens bij de hele hippe steden Valencia en Alicante en die liggen maar 2 uur van elkaar af. Omdat het allemaal zo perfect klinkt wil ik het gaan ervaren, maar ik ben bang dat als ik verkocht raak aan deze streek dat de huizenmarkt een stuk hoger ligt dan in Andalusixc3xab.

Ik ga natuurlijk tegen die tijd weer een comleet reisverslag maken want we gaan elke 24 uur per dag genieten, dat weet ik nu al.