Altijd er voor je zijn als je ze nodig hebt en onvoorwaardelijke liefde, dat is het mooiste wat ouders jou kunnen geven. Ik bof enorm dat ik twee ontzettende lieve schatten heb als ouders.

Zoals laatst, ze wisten dat we een zware dag hadden gehad en toen ging rond etenstijd de telefoon, hebben jullie al gegeten? Hebben jullie zin om mee uiteten te gaan? Terra cotta

Natuurlijk hebben we zin want als we samen zijn is het altijd gezellig, we zijn uiteindelijk bij Terra Cotta in Bloemendaal beland, perfect gegeten. Heel veel andere tentjes waren al vol, de economie trekt weer aan merkten we.

Geheel ontspannen doken we s'avonds ons bedje in en kunnen we er weer tegenaan voor de rest van de week.

Als ik xc3xa9xc3xa9n ding wil meekrijgen van mijn ouders is het dit wel, onvoorwaardelijke liefde voor je kinderen, dat is het mooiste wat er is en ik wil het graag doorgeven aan mijn kinderen. P1010586