Mijn schoonmoeder van bijna 78 is helemaal fan van Radio Noord Holland, elke dag luistert ze ernaar en vaak worden er prijzen weggegeven en dan blijft ze bellen totdat ze erdoor heen komt. Natuurlijk lukt dat niet altijd maar regelmatig wint ze welleens wat. Een dvd'tje, een cd'tje of een kaartje voor een evenement, van een dinnershow tot een popmuziekconcert.

Dan worden wij weer opgebeld met de mededeling dat ze geweldige kaarten gewonnen heeft, ze weet eigenlijk nooit wat het is maar het is uniek en supergoed zegt ze dan, en we moeten de kaarten wel ophalen hoor anders slaat ze een flater bij Radio Noord Holland want die mensen kennen me, vertelt ze dan trots.

Wel lief en grappig want we gaan soms naar de raarste en vreemste shows toe, soms ook lastig want we hebben niet altijd zin om te gaan, maar het is wel goed bedoeld.

Zo zijn we al eens naar een show van Julia Loko geweest, een concert van Di-Rect, verschillende cabaret en toneelstukken en gisteren stond er een show van Rob en Emiel op het programma met de titel: Wat nou cabaret. Het is een combinatie van beetje magic en mentalisme en cabaret. P1010576

Het was wel aardig maar niet echt mijn ding, maar het houdt ons van de straat en je beleefd nog eens wat, ben benieuwd wat ze de volgende keer voor ons in petto heeft.

Zeg radio Noord Holland geven jullie ook leuke reisjes weg, dat hoorde ik laatst namelijk? Daar ben ik wel voor te porren hoor, en laat Mientje uit Amsterdam dan aub winnen!