Wanneer je in loondienst bent, ben je een werkmier die doet wat hem/haar wordt opgedragen maar wanneer je meer doet dan de baas van jou verwacht en je de baas positief verrast dan kan je een stapje hoger komen op de ladder, wanneer je veel initiatieven neemt en veel verantwoordelijkheden draagt en je een volledige inzet geeft, dan kan je wel eens tot leider gekroond worden.

Maar al deze facetten en kwaliteiten heb je ook nodig wanneer je iets voor jezelf begint. Eigen baas zijn is vaak de droom van heel veel mensen. Het leukste is natuurlijk om van je hobby je baan te maken. Daarom lijkt het me zo leuk om ooit een B&B te beginnen.

Ik ga graag met allerlei verschillende soorten mensen om, houd van verschillende culturen, ik vind het leuk om mensen te verwennen (heb daar nu aub geen verkeerde gedachte bij) en ik vind het leuk om te koken. Ik heb veel energie, houd van het buitenleven (maar alleen als de temperatuur een beetje redelijk is), houd van vrijheid en ik ben heel postief.

Je zal dan in deze blog vrijwel nooit iets negatiefs aantreffen, dat wil niet zeggen dat mijn leven altijd zo perfect is hoor. Ik schrijf deze blog vanuit mijn positivisme, net als op de tv, je bent bekend maar de mensen kennen jou alleen zoals jij wilt dat je overkomt, je kent die persoon niet in het echt want die persoon kan in zijn privxc3xa9 leven wel heel anders zijn, dat is met een blog net zo. Ik schrijf niet over mijn echte diepste gevoelens, hoewel deze blog wel redelijk persoonlijk is vertel ik toch niet alles en wat ik vooral niet wil is mensen kwetsen of tekort doen.

Dus mensen als je dit leest en denkt dat ik zo'n perfect leventje heb denk dan even verder want niemand is perfect, bij iedereen is wel eens wat. Maar ik moet wel zeggen ik geniet, ik geniet van alle leuke dingen die ik mee maak en dat zijn er gelukkig wel heel veel en dat wil ik graag delen met mijn lezers.

Het verkopen van je produkt en het verkopen vanjezelf is een kwaliteit die je vrij ver kan schoppen in het bedrijfsleven, je marketing op orde hebben is zo ontzettend belangrijk voor het goed slagen van je bedrijf.

Ik hoorde laatst een verhaal van een man die altijd een rode broek aan had, overal waar hij kwam droeg hij een rode broek, heel slim want iedereen kende hem op een gegeven moment als de man in de rode broek, hij verkocht dus eerst zichzelf en daarna ging hij zijn produkt aanprijzen en zo onderscheidde hij zich van de rest want de man met de rode broek nam je eerder aan voor een klus dan de grote onbekende. Heel slim. P1010578

Vandaag werd ik toen ik thuis kwam blij verrrast, er lag een kaartje in de bus van een Spaanse B&B Casa Paco waarop stond: Helaas waren jullie niet thuis. De overheerkijke olijfolie hebben we afgegeven bij de buren, Saludos.

Wat een geweldig gebaar, wij hebben 2 jaar geleden een olijfboom geadopteerd bij hun en elk jaar krijgen we de olijfolie van onze boom opgestuurd beloofde ze, maar dit jaar hebben ze het zelfs langsgebracht dus. Ik vond het zo ontzettend jammer dat we niet thuis waren, maar mensen wat is dit een knap stukje marketing zeg, echt een super leuk en goed idee, ze hebben hun zelf weer even in de picture gespeeld.

Hun B&B is trouwens ook helemaal top en als je in de buurt bent moet je er ook zeker heen gaan, het is sfeervol en de omgeving is prachtig en Pascal en Corina zijn geweldige mensen.

Kijk dit levert zo'n bezoekje van hun dus ook op, mond op mond reclame. Top Marketing.