Wat is het toch heerlijk om naar de sauna te gaan, scrubben met zeezout, citroensauna, kruidensauna, turksstoombad en heerlijk zwemmen en floaten in het zwembad. Les is altijd stinkend jaloers op mij dat ik zo goed kan drijven, ik weet ook niet hoe dat kan, waarschijnlijk is het een bepaalde techniek die ik van nature in me heb (of zullen het mijn vetkussentjes zijn) maar ik kan gewoon stil liggen in het water en blijf dan toch drijven. Een dagje sauna is heel prettig maar niet goedkoop gelukkig had ik nog een bon liggen van Sauna Ridderrode  die ik van mijn broertje en schoonzusje gehad heb dus die kon ik mooi gebruiken. De tijd is omgevlogen en helemaal fris en schoon was het alweer tijd voor het diner. P1010568
In ons oude schooltje waar alles begonnen is hebben we wederom voortreffelijk gegeten voor een schappelijke prijs.