De vlucht was dus gecanceld, gelukkig maar want ik denk niet dat je echt een veilig gevoel meer hebt, wetende dat er een gebrek was geconstateerd aan het vliegtuig. 

Hij kreeg een etensbon van xe2x82xac10 waar hij alleen bij Maccie D terecht kon want een bord spagetti op schiphol kost al gauw xe2x82xac17.50. Tevens ontving hij een kortingsbon van xe2x82xac50 op een volgende vlucht.

Hij moest zich na 2 uur melden bij een balie waar ze gingen proberen zijn ticket om te boeken. Hij heeft daar ook nog ruim 2 uur in de rij gestaan en toen hoorde hij eindelijk dat hij pas de volgende dag om half 11 een nieuwe vlucht had, dit keer via Houston ipv via Memphis (jammer voor Elvis). HPIM5140

Hij mocht een nachtje in het Ibis hotel slapen en kreeg daar ook nog een hamburgermenuutje op kosten van de KLM, dat hadden ze dan wel weer goed geregeld.

Hij was bekaf en wilde niet naar huis want anders zou hij toch laat thuis zijn en de volgende dag in de spits weer naar Schiphol terug moeten. Ik denk dat hij het ook wel spannend vond en een belevenis om een nachtje daar te blijven en anders moet je ook weer afscheid nemen en dat is ook niet echt fijn.

De volgende dag verliep de vlucht gelukkig wel vlekkeloos, nu wel met een KLM toestel en op Houston vloog hij met Continental airlines door naar Mobile waar hij dus een dagje later dan normaal aankwam.

Ik zag op de KLM site dat je een claim kan indienen als je vlucht geannuleerd is en vergoeding kan aanvragen.

Hoop dat het gehonoreerd wordt, want ik heb al in mijn hoofd waar de volgende bestemming naar toe gaat. Spanje natuurlijk. Dus wie weet zit ik binnenkort wel op een Spaans terrasje voor een lang weekend aan een lekkere Rioja en een bord Paella. Ik zit te denken aan Madrid.

ps Op deze grappige foto staan Les en ik verkleed als Elvis en Marilyn Monroe op het afscheidsfeestje van onze dochter toen ze een jaar naar Amerika ging voor haar uitwisseling ruim 2 jaar geleden.