De bank vond dat het personeel zo hard gewerkt had de afgelopen periode en dat zij zich ondanks alle veranderingen, zich voor de volle 100% zijn blijven inzetten en dat zij daarom wel een feestje verdiend hadden.

De dresscode was Black and Glamour, en de locatie was de Beachclub SunSeaBar in Wijk aan Zee.

Maar wat was het een slecht weer zeg die avond, de beachclub lag ongeveer 200 meter van de parkeerplaats af en ik zag me al lopen in mijn glittergalajurk.

Er kwam een auto naar me toe en die riep stap maar in ik breng je wel. Ik schrok me dood, maar meneer ik ken u niet dus ik stap niet in hoor zei ik nog, maar hij begon te lachen en zei dat hij bij de strandtent werkte en dat hij iedereen ophaalde, oh gelukkig, ik kwam dus toch niet als een verzopen katje aan op het feestje.

De sfeer was ontspannen en gezellig en het was heel leuk om nu eens echt alle collega's van district Kennermerland samen te zien, want door al die wisselingen en veranderingen wist ik niet goed wie er nu waar werkte.

We zijn weer op de goede weg samen want de klanttevredenheid staat hoog in het vandel en ik ben er trots op dat ik nog bij die bank mag werken.