Ik dacht laat ik maar eens een vlucht boeken voor mijn zoon met KLM, ons Neerlands trots. Toen ik het ticket tevoorschijn kreeg zag ik echter dat de vlucht uitgevoerd zou worden door Delta Airlines, nou dat is toch ook een prima maatschappij dacht ik.

Om 14 uur zou het vliegtuig vertrekken, vandaag om half 11 reisden we af naar Schiphol. De kinderen lachen erom maar ik wil altijd 3 uur van te voren op de luchthaven zijn, zeker als je naar Amerika vertrekt is de controle extra scherp en duurt het allemaal wat langer voordat je in het vliegtuig zit.

Gezamelijk met oma en opa hebben we nog een kopje koffie gedronken, de stewardess had verteld dat hij om 12.30 al door de douane heen moest. P1010548

Het afscheid was weer moeilijk maar ik had geen tranen, je gaat er toch aan wennen blijkt. Ik weet ook dat hij het heel leuk heeft daar en dat hij het leuk vindt om terug te gaan en als ik zie hoe hij gegroeid is in zijn ontwikkeling weet ik zeker dat het goed zit en dan kan je het ook loslaten.

Met zijn mooi geknipte koppie zwaaiden we hem uit, tot mei of december lieverd, riepen we. P1010552

Thuis zat ik te kijken op internet of het vliegtuig al vertrokken was, ja vertrokken, maar na een kwartier werd ik alweer gebeld door mijn zoon er waren problemen met het vliegtuig dus ze zijn weer terug gekeerd naar de gate. Vermoedelijk 3 uur vertraging en ze mochten niet uit het vliegtuig. Maar na 3 uur bleek het probleem nog steeds niet verholpen te zijn en de vlucht is gecanceld.

We zullen zo wel een telefoontje krijgen wat er nu gaat gebeuren, misschien slaapt hij wel een nachtje thuis weer, of hebben ze een andere vlucht in de aanbieding.

Wat een toestand, we zijn niet blij met Delta.