Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of het vakantiegevoel kriebelt alweer. Alleen weet ik nog niet wat ik ga doen dit jaar met de vakantie. Normaal gesproken boek ik namelijk altijd mijn vakantie in deze maand.

Woensdag vertrekt mijn zoon weer naar Amerika en ik weet nog niet voor hoelang. Of hij komt in mei thuis of pas in december weer, het hangt af van summerschool. Als de vakken die hij nodig heeft aangeboden worden van de zomer blijft hij daar en studeert hij in december af, als dat zo is gaan wij in december natuurlijk naar Amerika om daar bij te zijn en dan kunnen we misschien in juni een paar daagjes Spanje pakken. Maar als hij niet naar zomerschool gaat komt hij thuis in mei en gaan we misschien met z'n viertjes nog een leuke vakantie buiten Europa doen en dan gaan wij pas in oktober weer naar Spanje.

Ik moet dus nog even geduld hebben tot februari denk ik, dan worden waarschijnlijk de vakken bekend gemaakt. Maar nu nog even 2 dagen mijn zoon vertroetelen want deze moeder moet de komende week weer heel sterk zijn. DSC08833