Het is echt iets wat bij Nederland hoort, misschien doen de Belgen en Duitsers er ook wel een beetje aan, maar volgens mij is het toch echt wel een Nederlandse traditie: Sinterklaas. Ik vind het een waar familiefeest, mijn broertje heeft nog 3 kleintjes en daarom had mijn moeder de goedheiligman ingehuurd om langs te komen. P1010238

Sinterklaasje kom maar binnen, werd er luidkeels gezongen en de pepernoten van Zwarte Piet vlogen om onze oren, de kinderen waren super nerveus, wat had de Sint voor cadeautje meegenomen dit jaar. Alle 3 mochten ze bij de Sint op schoot zitten en Zwarte Piet sprak ze toe, het was dolle pret. P1010249

Daarna hadden we gegourmet, ook zo'n typisch Hollands ding, ik mocht helaas niet mee in de zak naar Spanje. Maar dat vind ik niet zo erg want ik ben alweer bezig met het volgende feest, Kerstmis ik ga zo snel mogelijk een mooie boom scoren. P1010258