Doe Maar schreef ooit een liedje Tijd Genoeg, mijn lievelings liedje toendertijd, helaas moet ik bekennen dat ik altijd tijd tekort heb, gelukkig heb ik het wel weer druk gehad met leuke dingen, maar ik heb tijd tekort voor de gewone dingen die er ook bij horen, zoals mijn huis schoonmaken bijvoorbeeld.

We zijn nog naar Harry Potter geweest, we wilde eerst wachten tot onze zoon uit Amerika weer thuis was om met z'n viertjes te gaan maar hij vertelde dat hij met zijn vriendin zou gaan, helaas werd zij ziek, longontsteking(zielig hoor) en daarom konden zij toch niet gaan maar wij waren inmiddels al geweest met z'n drie. Steengoede film weer, jammer dat het zolang duurt voordat het laatste deel komt.

We zijn ook uiteten geweest met mijn schoonmoeder, zij was nog steeds niet op haar kleindochter haar verjaardag geweest omdat ze elke keer niet lekker was, maar toen we haar voor deze week uitnodigde had ze gelukkig wel zin, ze vond het leuk om in onze oude school te gaan eten, de hotelschool, waar leerlingen het eten koken en serveren, dat heeft wel iets gemoedelijks.

Ze hadden een super lekker (alvast) kerstmenu.

Sashimi van tonijn met crxc3xa8me van bietjes en wasabi-mayonaise
***
Knolselderijsoep met gerookte eendenborst filet
***
Saffraan risotto met gegrilde coquille
***
Medaillon van hert met bospaddestoelensaus, mousseline van rode kool en aardappel rxc3xb6sti
***
Toffee van ananas en chocolade met sorbet van rood fruit

We hebben erg goed gegeten.

P1010267 - kopie
Verder ben ik nog naar de sportschool geweest, gewerkt en overgewerkt zelfs en weer bij Henk geweest samen met mijn dochter. Maar morgen ben ik lekker vrij.

Nou ja vrij, ik heb morgen eindelijk tijd voor het huishouden.