Zoals ik eergisteren nog dacht, het is toch wel mooi die sneeuw, heb ik er nu alweer genoeg van, gisteravond begon het weer met sneeuwen en dat blijft maar doorgaan. P1010193

Ik vind sneeuw alleen maar leuk als je niet de deur uit hoeft met de auto. Mijn dochter had vanochtend weer rijles en omdat ze een versnelde cursus doet stond er 3 uur lang achter elkaar geplant maar na een half uurtje zeiden ze al dat het geen doen was en werden de lessen afgelast.

Bij ons in de wijk wordt er niet gestrooid en de sneeuw blijft ook altijd heel lang liggen. Ik weet nog vorig jaar we kwamen gewoon ons pad niet af met onze kleine aygo, normaal doet ie het altijd prima hoor, maar met dit weer is het een crime.

Ik heb een soort nepuggs gekocht dus ik ga zo maar door de sneeuw banjeren naar de supermarkt en daarna rol ik me lekker hier op de bank in een deken met een warme kruik en ga in winterslaap denk ik en wordt dan in het voorjaar weer wakker. P1010206