Omdat ik gistermiddag vrij was moest ik vanochtend werken, maar dat vond ik helemaal niet erg hoor want ik had namelijk om 1 uur een lunchafspraak in Haarlem met een goede vriendin en vriend. Lida heb ik ontmoet toen ik na mijn Friesland avontuur in Heemstede ging werken, ze is 10 jaar ouder dan ik, haar kinderen zijn ook precies 10 jaar ouder dan mijn kinderen maar toch hadden we direct een enorme klik.

We zijn beide levensgenieters, houden van koken, reizen en tuinieren dus zo gebeurde het dat mijn collega mijn vriendin werd. Door Lida heb ik Henk leren kennen, Henk is ouder dan mijn ouders maar een echte vriend van Les en mij geworden, hij is een prachtige man, hij heeft van alles in zijn leven meegemaakt, kan overal over mee praten, is af en toe zo gek als een deur, het is een paradijsvogel, het middelpunt van zijn leven, een zanger, een horecaman in hart en nieren kortom echt een heerlijke man, altijd vrolijk en altijd heeft hij het grootste woord.

Lesley is ook enorm op hem gesteld. Maar het gaat niet zo goed met Henk, in mei 2009 ging hij naar het ziekenhuis en nu ligt hij nog steeds in een revalidatiecentrum, helaas moest hij een deel van zijn been missen, eerst lag hij in Amsterdam en nu sinds kort is hij in Haarlem.

Dus Lida en ik gingen luchen vandaag bij Henk, het was natuurlijk weer supergezellig, bij Henk ga je namelijk niet op ziekenbezoek, bij Henk ga je naar een feestje. Lida had de prosecco mee genomen en in het restaurant van de Janszkliniek hadden we broodjes besteld, echt hele lekkere broodjes, het was beregezellig.

Ik kom gauw weer hoor Henk beloofde ik en dan komt Lesley ook weer mee.

P1010192