Ik moest vrijdagochtend toch naar mijn werk ondanks dat het mijn vrije dag was. Ik heb toen tevens een locatie geregeld voor ons kerstontbijt eind december, daar moet je op tijd bij zijn want zo'n geweldige locatie die ik als tip van mijn moeder gehad heb is zo weg. Volgens mijn moeder heeft ze daar namelijk de beste hightea ooit gehad, de locatie is midden in het centrum en toen ik het zag was ik er gelijk weg van, in de gevulde broodmand is een Haarlems nostalgisch bakkerswinkeltje met een knus eetgedeelte. Dat komt helemaal goed, ik denk dat mijn collega's het ook geweldig gaan vinden.P1010188

Vrijdagmiddag ben ik wezen winkelen in de stad en lunchen bij Madame Marlie samen met mijn dochter die ook vrij had van school en s'avonds lekker kijken naar The voice of Holland waar Ben toch wel mijn grote favoriet is.

Zaterdag eerst een bezoekje aan mijn schoonmoeder en daarna naar mijn vriendin in Hilversum. Ik ben al bevriend met haar sinds mijn 18e jaar. Zij was mijn getuige op mijn huwelijk en ik op de hare, dikke maatjes dus. Onze mannen kunnen het ook uitstekend vinden met elkaar en vaak blijven we als we daar zijn slapen want de bubbels worden in overvloed geschonken, we zijn weer eens ouderwets spareribs wezen eten bij de lekkerste Argentijn van het gooi Argentina we komen daar al jaren, de vriendelijke ober is toevallig Spaans hij komt uit Barcelona, gracias, we hebben wederom zalig gegeten.

Toen we wakker werden zagen we dat het flink had gevroren vannacht, de winter in Nederland is in aantocht. Het was een zalig weekendje, we worden altijd enorm verwent met een lekker ontbijtje, we kunnen er weer tegenaan van de week.

P1010189