Toen ik thuis kwam gisteren stonden er prachtige rode rozen(mijn lievelingsbloemen) op me te wachten gekregen van mijn lieve mannetje, die had hij voor me gekocht omdat we op 21 november 25 jaar geleden elkaar ontmoet hebben in het schoolcafxc3xa9 de Chaos in Amsterdam. Ongelovelijk we kennen elkaar alweer 25 jaar, wat een tijd, en het mooiste van alles we zijn nog steeds ontzettend gelukkig saampjes.

Lesley was al druk bezig in de keuken (toch handig hoor dat ik hem 25 jaar geleden in het schoolcafxc3xa9 van de hotelschool ontmoet heb en niet bij xc3xa9xc3xa9n of andere opleiding) want Anne en Alexander kwamen immers eten, wel bijzonder en spannend want we kennen ze helemaal niet in het echt, maar Anne haar blog volg ik al 2 jaar en ze schrijft zo prettig, leuk en boeiend en dat allemaal over onze gezamelijke passie Spanje en dat schept toch een enorme band, dus het leek me leuk haar eens uitnodigen om elkaar in het echt te ontmoeten.P1010068

Hoe zal Anne zijn in het echt vroeg ik me af, zal ze met een accent praten, geen idee hoe ze in Deventer praten ik ben er nog nooit geweest, zullen we wel genoeg gesprekstof hebben, klikt het wel?

Rond 6 uur kwamen ze binnen, beide met een ontzettende spontane lach, wat een leuke gezellige mensen zijn dit zeg dacht ik onmiddelijk, we hebben heerlijk gebabbeld, natuurlijk heel veel over Spanje en de avond vloog om, ik ben echt blij dat ik ze ontmoet heb en toen ze aan het eind van de avond vroegen: Mogen we jullie voor de volgende keer in Deventer uitnodigen zeiden we volmondig: Ja dat lijkt ons hartstikke leuk!

P1010066