Ik ben afgelopen week echt niet lekker geweest, ik had een virusje te pakken, zoiets komt nooit uit. De paracetemol en ibuprofen hielpen niet dus ik lag met ruim 39 graden koorts in mijn bed op mijn vrije dag. Terwijl ik graag had gezien dat mijn dochter haar eerste buitenrijles had, ze had wel al in een simulator gereden maar dit was voor het echie. P1010047

De dag erna zondag hadden we een wijnproeverij en deze was groots opgezet met heel veel verschillende soorten wijnen, bubbels, likeuren en ook nog cognac, er was zelfs een Spaanse bodega uit de buurt van Alicante aanwezig, dus ik wilde er beslist heen.

Ik had stokjes onder mijn ogen gezet een paar pillen genomen en ik ben toch heen gegaan maar dat was voor mij geen succes want na 2 slokjes wijn voelde ik al dat dit geen goed idee was dus ik zocht duizelig van de misselijkheid een rustig plekje op en liet mijn dochter en ouders lekker proeven van al het heerlijks, voor wat hapjes was namelijk ook gezorgd, de lekkerste kaasjes en andere heerlijkheden zoals gerookte vis waren van de partij maar oh zo jammer ik kon er niet van genieten, echt heel jammer want dit was echt zo mijn ding.

P1010049
Mijn vader was niet weg te slaan bij de Italiaanse hoek en mijn moeder en dochter vonden de bubbels wel erg lekker. P1010050
Maandag ging het ietsje pietje beter dus ik ben wel naar mijn werk gegaan, er ligt gewoon te veel werk om thuis te blijven. Ik moet oa voor het einde van het jaar 750 mensen bellen om mezelf en mijn collega banker voor te stellen, een hele klus zoals je zult begrijpen, ik kon ook alleen maar op mijn stoel blijven zitten anders viel ik om. En zo sukkelde ik de week door. Nu is het donderdag en mijn weekend is begonnen en ik voel me gelukkig alweer redelijk de oude en dat moet ook hoor want ik heb een druk programma dit weekend, wat  morgenochtend begint als ik naar Friesland vertrek en waarvoor dat is vertel ik later.