Anders hadden we vandaag terug gevlogen maar gelukkig hadden we bijgeboekt want ik wilde echt nog niet naar huis, het weer was ook super goed geworden het was vandaag wel 25 graden. Buiten stond er weer het ontbijt buffet klaar en de digitale krant lag uitgedraaid op tafel. Fotos spanje 2010 204
Er was inmiddels ook een Belgisch gezin met 2 kleine kindjes aangekomen, het is een komen en gaan van gasten hier. Het is heel verschillend hoorden we de 1 blijft maar twee nachten de ander wel ruim een week. Ieder mens een verschillende wens. Ik denk alleen zelf dat ik niet met kleine kinderen zo snel naar een b&b zou gaan, als ik een b&b zou hebben zou dat ook zeker niet mijn doelgroep zijn, misschien wel als er heel veel ruimte is waar je heel veel verschillende plekjes kan creëren waar de gasten zich kunnen terug trekken als ze dat wensen, maar deze kinderen waren wel heel lief en rustig hoor.

Hans en Anneloes zijn bevriend geraakt met hun makelaar en toen ze hoorde dat wij misschien wel een huisje tzt in Spanje willen kopen, kregen we een folder van hun mee, goede tip, dus wie weet.

Ik denk nu dat ik wel weet in welk gebied ik wil gaan zitten, maar we zijn nog niet aan de andere kant van Malaga wezen kijken, dat gaan we zo dadelijk doen, dus wie weet veranderd mijn gedachte nog wel. Fotos spanje 2010 237

We namen afscheid van de vriendelijke eigenaren en reden direct door in 1.5 uur naar Puerto Banus op naar een ander stuk Spanje, het Spanje van de rijken onder ons.

He kijk een Ferrari riep Lesley en wat zie ik daar een Bentley en een Maserati en ook nog een Lamborghini wat een luxe, de dure auto’s vlogen je voorbij. Fotos spanje 2010 247
We parkeerde ons kleine autootje maar snel in de parkeergarage want een ford focus is veel te gewoon hier. We liepen naar de haven, the place to be, het Saint Tropez van Spanje, wel geweldig hoor een super sfeertje, we keken ons ogen uit naar de vele boten er lagen gewoon boten van een paar miljoen euro en zelfs meer dan dat. Wat doen die mensen allemaal dachten we, wij doen echt iets verkeerd hoor. Fotos spanje 2010 244
Aan de boulevard lagen allemaal restaurantjes en luxe winkeltjes, je kan je geld hier wel kwijt, ook liepen er allemaal mooie goed verzorgde mensen te flaneren een genot om te zien. Ik moet toegeven ik vond het erg leuk allemaal. Fotos spanje 2010 243
Aan de rand van de prachtige haven in de brandende zon belde ik mijn ouders, die in de caravan in Brabant waren, om hun te feliciteren met hun 45 ste trouwdag, verschil moet er wezen, zei ik lachend tegen hen toen ik vertelde hoe luxe het hier allemaal was. Maar toen we honger hadden durfde we toch niet zo’n sjiek tentje binnen te stappen om een lekkere lunch te bestellen want onze beurs liet deze weelde niet toe en daarom gingen we maar ordinair snacken bij de Mac Donald in 1 van de duurste straten van Spanje, en ja dat maak je ook niet elke dag mee, het Mac Chicken menu smaakte ook ineens veel beter leek wel. Daarna hebben we ook nog even geshopt in een mega grote shoppingmall, het kan echt niet op hier.

Hoe zou onze volgende b&b eruit zien, ik had deze op goed geluk via internet gevonden en we bleven hier wel 3 nachten, dus maar hopen dat het de moeite waard  is voor onze laatste daagjes van dit jaar in Spanje.

We reden naar La Cale de Mijas en wat we daar zagen overtrof onze stoutste verwachting. We kwamen terecht in een villawijk met allemaal huizen die meer dan 2 miljoen kosten en in 1 van die huizen is onze b&b gevestigd, Hoera! Fotos spanje 2010 300

El Aguila was gesitueerd aan het grootste golfcomplex van Andalusixc3xab. We werden verwelkomt door Pierre en Isabel die hier al 15 jaar wonen en sinds 5 jaar doet Isabel de b&b er als hobby bij, het onderhoud van het huis moet ook betaald worden vertelde Pierre, ze hebben ook nog een familiehuis in Noord Spanje en in Marokko ook nog 2 appartementen. Als beroep zit hij in het onroerend goed en Isabel is makelaar.

Isabel is gek op Marokkaanse spullen en het huis was dan ook helemaal ingericht met spullen uit Tanger en Marrakesh.  Fotos spanje 2010 268

Isabel is half Duits, half Spaans, maar heeft ook in België gewoond daarom spreekt ze met Pierre Frans en met de kinderen van Pierre Spaans en met ons spreekt ze Engels dat spreekt ze ook vloeiend en Pierre komt uit België spreekt Vlaams en Frans maar hij spreekt ook goed Engels en Spaans. Hun kinderen zijn viertalig.

Fotos spanje 2010 266
Ze verhuren 4 kamers, wij zijn op dat moment de enige gasten want ze zijn net die dag thuis gekomen uit Noord Spanje, wij mogen dus kiezen welke kamer we willen. Alle kamers zijn mooi dus het maakt ons helemaal niks uit. Fotos spanje 2010 252
Op het buiten terras kregen we een glaasje rosxc3xa9 met olijfjes en zoutjes als welkom en wij konden alleen maar kwijlen met ons mond open, want het uitzicht was zooooo mooi! Fotos spanje 2010 272